vuokravalvonta
vuokravalvonta

Uusi vuokravalvonta-palvelumme mullistaa vuokranantajien arjen

Voimme tänään ylpeänä ilmoittaa, että olemme julkaisseet uuden vuokranantajille suunnatun palvelun, joka huolehtii vuokranantajan puolesta vuokranmaksun valvonnasta ja toimenpiteistä mahdollisissa ongelmatapauksissa.

”Suomen Perintätoimistolla on vuosien kokemus maksamattomien vuokrien perinnästä ja häädöistä. Vuosien aikana olemme huomanneet, että vuokranantajilla on harvoin itsellään tietoa ja osaamista toimia tehokkaasti ja oikein, mikäli vuokran maksussa ilmenee ongelmia. Halusimmekin luoda palvelun, jonka käyttöönotto on mahdollista jokaiselle vuokranantajalle. Tästä syystä palvelun hinnaksi on asetettu vain 0,95 euroa per valvottu maksu”, kommentoi toimitusjohtaja Tero Hänninen.

Vuokranantaja voi päättää itse, miten toimitaan ongelmatilanteissa. Palvelu huolehtii tarvittaessa vuokranantajan puolesta maksumuistutuksen lähettämisestä tai vaihtoehtoisesti vuokranantaja saa ilmoituksen erääntyneistä maksuista voidakseen olla itse yhteydessä vuokralaiseen. Mikäli soitto tai maksumuistutus ei riitä, voidaan maksamaton vuokra siirtää palvelun kautta perintään tai viimeisenä vaihtoehtona jopa vuokralaisen häätöön saakka

”Olemme tiedostaneet vuokranantajilla olevan selkeitä tarpeita tällaiselle palvelulle.  Nykyisiltä asiakkailtamme saama vastaanotto ylitti odotuksemme. Tämä luo suurta luottamusta siihen, että tulemme pääsemään kasvutavoitteeseemme. Asiakkaille lähetetyn tiedotteen jälkeen olemme saaneet myös paljon erilaisia yhteistyötarjouksia, joiden kautta palvelua voidaan laajentaa useaan eri suuntaan.”, kiteyttää Suomen Perintätoimiston toimitusjohtaja Tero Hänninen.

Vuokramarkkinat ovat maailmanlaajuisesti valtavat ja käytännössä maailmalla kaikkialla liittyy vuokraustoimintaan vastaavia haasteita vuokranmaksuvaikeuksista ja valvonnan haasteellisuudesta. Suomen Perintätoimisto toimii kansainvälisen perinnän verkoston välityksellä käytännössä kaikkialla maailmassa sekä jo neljässä maassa paikallisesti omien toimistojen kautta.

”Palvelumme on jo lähtökohtaisesti rakennettu nopeasti laajennettavaksi myös kansainvälisille markkinoille. Uskomme, että Suomen avauksen jälkeen pääsemme pian palvelemaan asiakkaitamme useissa maissa vuokranmaksun valvonnassa.”, kommentoi Suomen Perintätoimiston kansainvälisestä toiminnasta vastaava konsernijohtaja Jarkko Jalonen.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja, Tero Hänninen

044 7214 873 / tero.hanninen@axactor.fi 

Lue myös

Scroll to top