Suomen Perintätoimisto toimii jatkossa nimellä Axactor Finland Oy

May 24, 2019

2
Vuodesta 2008 saakka toiminut Suomen Perintätoimisto Oy liittyi osaksi pohjoismaista Axactor-konsernia viime lokakuussa. Osana muutosta Suomen Perintätoimisto nimi jää pois ja yhtiö toimii jatkossa nimellä Axactor Finland Oy.

Nimenmuutos ja yrityksen yleisilmeen muutos on vahva signaali asiakkaille ja markkinoille siitä, että tulemme kehittämään nykyisiä palveluitamme sekä laajentamaan palveluvalikoimaamme entistä voimakkaammin, kommentoi maajohtaja Jarkko Jalonen.

Palvelemme tällä hetkellä jo yli 20 000 yritys- ja kuluttaja-asiakasta, jotka ovat pyytäneet apuamme saataviensa kotiuttamiseksi. Kasvuvauhtimme on ollut erittäin voimakasta alkuvuoden aikana ja brändin uudistaminen tulee vauhdittamaan sitä entisestään, kommentoi yhtiön operatiivinen johtaja Tero Hänninen.

Axactor konserni jatkoi kannattavaa kasvua ja vahvisti asemaansa Euroopan johtavana velanhoidon tarjoajana vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Konsernin liikevaihto ensimmäisen neljänneksen aikana yli kaksinkertaistui edellisvuodesta 74 miljoonaan euroon.

Lue myös

Scroll to top