1
1

Suomen Perintätoimisto Oy osaksi Kansainvälistä Axactor-konsernia

Oct 30, 2018

Suomen Perintätoimisto Oy vaihtaa omistajaa ja yhtiö liittyy osaksi kansainvälistä Axactor konsernia.

Yrityskaupan yhteydessä julkaistiin samalla myös tieto siitä, että Axactor ostaa Bank Norwegianilta noin 160 miljoonan euron arvoisen lainaportfolion, joka sisältää yhteensä yli 16 000 Suomessa myönnettyä lainaa.

Suomen Perintätoimiston pääomistaja Jarkko Jalonen toimii jatkossa yhtiön maajohtajana. ”Kansainvälisen pörssiyhtiön avulla tavoittelemme voimakasta kasvua Suomessa, josta esimerkkinä Bank Norwegianin portfolion hankinta”, kertoo maajohtajana jatkava Jarkko Jalonen.

Nykyinen toimitusjohtaja Tero Hänninen toimii jatkossa operatiivisena johtajana. ”Yrityskaupan myötä pystymme kasvattamaan toimintaamme selkeästi aiempaa voimakkaammin ja samalla pystymme kehittämään nykyisille noin 20 000 asiakkaalle suunnattuja palvelujamme sekä luomaan myös uusia palveluita nykyisten jatkoksi”, täydentää Tero Hänninen.

Axactor

Axactor on vuonna 2015 perustettu kansainvälinen pörssiyhtiö, joka on noteerattu Oslon pörssissä. Yhtiön liikevaihto viime vuonna oli noin 105 miljoonaa euroa. Konsernilla on yhtiöt Norjan ja Suomen lisäksi Ruotsissa, Espanjassa, Saksassa ja Italiassa.

www.axactor.com

Suomen Perintätoimisto Oy

Suomen Perintätoimisto Oy on vuonna 2008 perustettu perintätoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen palveluita perinnän ja luotonhallinnan ympärillä. Suomen Perintätoimisto palvelee tällä hetkellä noin 20 000 asiakasta ympäri suomen.

Lisätietoa

Tero Hänninen

044-7214873 / tero.hanninen@axactor.fi

Jarkko Jalonen

jarkko.jalonen@axactor.fi

Axactor pörssitiedote

https://newsweb.oslobors.no/message/462331

Lue myös

Scroll to top