Suomen Perintätoimisto Oy

Suomen Perintätoimiston historiaa ja taustatietoa yhtiöstä

Suomen Perintätoimisto Oy (nykyinen Axactor Finland Oy) perustettiin vuonna 2008. Siitä saakka olemme tarjonneet asiakkaillamme kustannustehokasta ja helppokäyttöistä perintäpalvelua, jossa kannamme riskin aiheutuvista perintäkuluista asiakkaamme puolesta.

Asiakkainamme on eri alojen yrityksiä aina pienistä yhtiöistä suurempiin yrityksiin. Lisäksi palveluitamme käyttää myös tuhannet yksityishenkilöt, jotka perivät kauttamme esimerkiksi avoimia vuokrasaatavia. Kokonaisuudessamme palveluidemme parissa on yli 20 000 eri alojen yritystä ja yksityishenkilöä, jotka ovat kääntyneet puoleemme maksamattomien saataviensa kotiuttamiseksi.

Meillä on toimistot niin päätoimipaikassamme Jyväskylässä kuin myös Helsingissä. (Yhteystiedot)

Suomen Perintätoimiston liittyminen kansainväliseen Axactor-konserniin

Liityimme osaksi kansainvälistä Axactor-konsernia vuoden 2018 lokakuussa ja muutoksen yhteydessä myös yritysilmeemme sekä nimemme muuttui. Jatkamme toimintaamme aiemman mukaisesti mutta jatkossa toimimme nimellä Axactor Finland Oy.

Lisätietoa nimenmuutoksesta ja Axactor konsernista löytyy täältä:

https://www.axactor.fi/suomen-perintatoimisto-oy-osaksi-kansainvalista-axactor-konsernia

https://www.axactor.fi/suomen-perintatoimisto-toimii-jatkossa-nimella-axactor-finland-oy

Suomen Perintätoimiston tarjoamat palvelut ja palveluvalikoima nykyään

Olemme tarjonneet helppokäyttöisiä ja kustannustehokkaita palveluita perinnän ja luotonhallinnan tueksi ja teemme niin jatkossakin. Meille on tärkeää, että asiakas voi luottaa siihen perintätoimeksiannon jälkeen siihen, huolehdimme tehokkaasta mutta samalla myös asiakasystävällisestä palvelusta, jonka ansiosta saamme tehokkaasti perittyä maksamatta jääneen saatavan.

Palveluvalikoimamme on muutoksen jälkeen seuraava:

Perintäpalvelu

Perintäpalvelumme on helppokäyttöinen ja kustannustehokas. Palvelun käyttöönotto tapahtuu lähettämällä meille kopion maksamattomasta laskusta sekä tiedon siitä, onko saatavasta tehty huomautustoimia eli onko maksumuistutus lähetetty.

Perintätoimet käynnistyvät tavallisesti seuraavana päivänä toimeksiannon vastaanottamisesta ja tästä tulee erillinen tilausvahvistus vielä perintätoimien aloittamisen jälkeen.

Lue lisää: Perintäpalvelu

Esiperintä ja maksunvalvonta

Laskun luomisen jälkeen on tärkeää huolehtia siitä, että asiakkaalla on mahdollisuus tiedustella lisätietoa laskuun liittyen. Mikäli laskuun ei saada suorituksia eräpäivään mennessä tulee ensimmäisen huomautustoimet tehdä nopeasti eräpäivän jälkeen. Halutessanne me olemme yhteydessä asiakkaaseenne ennen varsinaisen perinnän alkua esimerkiksi puhelimitse ja varmistamme puolestanne, että asiakas on vastaanottanut alkuperäisen laskun tai ettei laskuun liity epäselvyyksiä.

Lue lisää: Esiperintä ja maksunvalvonta

Oikeudellinen perintä

Mikäli emme saa suorituksia vapaaehtoisen perinnän ja huomautustoimien jälkeen, edistämme tarvittaessa asian käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Tuomion saatuamme saatavasta laaditaan ulosottohakemus toimivaltaiseen ulosottovirastoon, joka aloittaa ulosmittausprosessin saatavanne osalta.

Lue lisää: Oikeudellinen perintä

Jälkiperintä

Valitettavasti toisinaan velallinen todetaan varattomaksi ulosottoviranomaisten toimesta tai velallisella alkaa jokin maksukyvyttömyysmenettely. Tällaisia ovat velkajärjestely, yrityssaneeraus tai konkurssi.

Näissä perinnän tilanteissa huolehdimme kokonaisvaltaisesti siitä, että velkojan oikeudet säilyvät ja saatava huomioidaan maksukyvyttömyysmenettelyssä.

Lue lisää: Jälkiperintä

Saatavien osto

Ostamme yksittäisiä rahoitusalan velkaportfolioita ja olemme kiinnostuneita myös jatkuvan kaupan sopimuksista.

Vahvuuksiimme saatavien ostossa kuuluu tehokas arviointiprosessi ja päätöksentekoprosessi, joten saatavien ostoprosessi etenee tarvittaessa nopeasti eteenpäin.

Lue lisää: Saatavien osto

Lue myös

Scroll to top