databank
databank

Pikaperintä

Pikaperintä on yleinen perintäalalla käytetty termi. Tavallisesti pikaperintä termillä viitataan nopeasti käyttöönotettavaan ja helppokäyttöiseen palveluun.

Käymmekin seuraavaksi läpi, mitä se tarkoittaa meidän palvelumme osalta.

Nopea ja vaivaton käyttöönotto

Kotimaan perintäpalvelumme käyttöönotto ei edellytä monivaiheisten lomakkeiden täyttöä vaan tarvitsemme ainoastaan kopion alkuperäisestä laskusta. Kopion laskusta voi ladata kotisivuillamme olevalle toimeksiantolomakkeella tai lähettää vaihtoehtoisesti esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen myynti@axactor.fi

Helppokäyttöisyys näkyy siis heti palvelun käyttöönottovaiheessa. Edellä mainitun mukaisesti palvelun käyttöönottovaihe ei siis edellytä mitään monimutkaisia sopimusprosesseja vaan palvelun saa käyttöön heti vain toimittamalla perittävän laskun tiedot.

Lue lisää: Perintäpalvelun käyttöönotto

Ajantasainen raportointi

Perintätoimien aloittamisen jälkeen toimitamme erillisen tilausvahvistuksen, josta perintätoimeksiannon tiedot voi vielä tarkistaa. Lisäksi raportoimme perintätoimien aikana säännöllisesti perintätoimeksiannon etenemisestä. Näin velkojalla on myös ajantasainen tieto siitä, miten asia etenee.

Miksi palvelumme käyttö kannattaa?

Luotettavuus

Suoritamme perintätoimia luotettavasti lähes 17 000 asiakkaan tuomalla kokemuksella.

Lue lisää: Perintäpalvelu

Aikasäästö

Jättämällä laskun huomautus- ja perintätoimet meille, asiakkaalle jää enemmän aikaa oman liiketoiminnan harjoittamiseen.

Hinnoittelu

Palvelumme hinnoittelu perustuu siihen, että kannamme itse riskin perintäkuluista velkojan puolesta. Näin ollen käyttämällä palveluitamme asiakas säästää turhat perintätoimista aiheutuvat kulut.

Lue lisää: Perintäpalvelun hinnoittelu

Tehokkaan prosessin lisäksi huolehdimme myös perinnän taustalla olevasta asiakassuhteesta

Perintä käynnistyy vaihtoehtoisesti maksumuistutuksen lähettämisellä tai mikäli asiakas on jo muistuttanut maksamattomasta laskusta itse, niin prosessi käynnistyy suoraan vapaaehtoisen perinnän vaiheella. Vapaaehtoisen perinnän tavoite on saada yhteys velalliseen ja tätä kautta päästä neuvottelemaan maksamattoman saatavanne maksusta joko vaihtoehtoisesti kertamaksulla tai erilaisten maksujärjestelyjen kautta.

Mikäli velallisella on maksuongelmia mutta kuitenkin halua maksaa saatava pois ilman niin sanottua pakottavia perintätoimia, on maksuohjelma usein tehokkain ja nopein tapa saada saatavallenne suorituksia sekä huolehtia myös taustalla olevan asiakassuhteenne jatkumisesta, mikäli osapuolet niin haluavat. Maksujärjestelyjä sovittaessa huomioimme molempien osapuolten tilanteet ja pyrimme sopimaan kaikkia osapuolia miellyttävän ratkaisun, jonka avulla velallinen saa lisäaikaa maksun suorittamiseen ja samalla velkoja saa säännöllisesti suorituksia saatavalleen.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Myyntimme palvelee numerosta 014 3623 333. Halutessasi tavoitat meidät myös sähköpostitse osoitteessa myynti@axactor.fi

Lue myös

Scroll to top