1
1

Miten maksamattoman laskun voi siirtää perintään?

Maksamattoman laskun siirtäminen on nopeaa ja vaivatonta. Perintätoimien aloittamista varten tarvitsemme kopion alkuperäisestä laskusta, sekä tiedon siitä, onko laskusta muistutettu ennen perintätoimeksiannon tekemistä.

Haluamme, että palvelun käyttöönotto on mahdollisimman vaivatonta ja velkoja voikin käyttää juuri hänelle sopivaa toimeksiannon toimitustapaa. Olemme listanneet oheiselle sivulla yleisimmät toimitustavat.

Laskun lähetys perintään kotisivujemme kautta

Kotisivuillamme on erillinen toimeksiantolomake, jonka avulla perintätoimeksiannon tekeminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. Lomakkeelle voi lisäksi ilmoittaa omat yhteystiedot sekä tiedon siitä, onko laskusta lähetetty erillistä maksumuistutusta ennen perintätoimeksiannon tekemistä.

Mikäli saatavaan on tullut osasuorituksia, ne voi ilmoittaa lomakkeen lisätietoja-laatikossa.

Laskun lähetys perintään sähköpostitse

Perintätoimeksiannon tekeminen onnistuu helposti myös sähköpostitse. Sähköpostiin voi liittää kopion avoimesta laskusta ja viestikentään voi ilmoittaa muut mahdolliset lisätiedot asian osalta.

Sähköpostin voi lähettää suoraan myyntimme sähköpostiin myynti@axactor.fi.

Laskun siirto perintään palautuskuoriemme avulla

Mikäli sähköisten kanavien käyttö ei ole mahdollista tai asiakas haluaa käyttää perinteistä postia toimeksiannon tekemiseen niin helpoin tapa on käyttää maksuttomia palautuskuoriamme toimeksiannon tekemiseen. Palautuskuoria voi tilata kotisivuiltamme jo etukäteen valmiiksi ja jos saatavan perintään tarvitaan apua, niin kopion avoimesta laskusta voi lähettää palautuskuoressamme meille.

Me hoidamme postimaksun puolestanne.

Laskun siirto perintään yhteistyökumppaneidemme kautta

Meilä on myös useita yhteistyökumppaneita ja heidän käyttäjänsä voivat  lähettää laskut perintään suoraan laskutusjärjestelmästään.

Toimeksiannon jättäminen suoraan toimistollemme

Olemme keskittäneet toimintamme Jyväskylään. Toimipaikkamme sijaitsee Jyväskylän keskustassa osoitteessa Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä. Toimistomme on avoinna arkisen 9:00 - 16:00 välillä ja perintätoimeksiannon voi halutessaan tuoda myös suoraan toimistollemme.

Lue myös

Scroll to top