Lauri Holländer on nimitetty Axactor Finlandin myyntijohtajaksi

Dec 03, 2019

 

Lauri Holländer

Lauri Holländer aloitti Axactor Finlandin myyntijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä 25.11.2019. Holländerilla on yli 15 vuoden kokemus vastaavista ratkaisumyynnin tehtävistä, taloushallinnon prosessiulkoistuksista ja käyttöpääoman optimoinnista. Axactorilla hän toimii Suomen myyntiorganisaation esimiehenä ja vastaa maksuvalvonta- ja perintäpalveluiden myynnistä.

”Palvelemme Suomessa jo nyt kymmeniätuhansia yrityksiä myyntisaatavien hallinnassa. Tavoitteenamme on jatkaa voimakasta kasvua myös vuonna 2020 ja tarjota asiakkaillemme palveluita, jotka mahdollistavat saatavien kotiuttamisen yhä varhaisemmissa vaiheissa, mielellään jo ennen varsinaista perintää.”, Holländer kommentoi.

"Axactor Suomen merkittävä kasvuloikka vuoden 2019 aikana on nostanut Axactorin Suomen suurimpien maksuvalvonnan ja perinnän palvelutarjoajiksi. Lauri on keskeinen avainhenkilö matkallamme kasvu-uralla kohti suurempia asiakkuuksia ja palveluvalikoimamme edelleen kehittämistä paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi.”, lisää maajohtaja Jarkko Jalonen.

Holländer työskentelee Axactor Finlandin Helsingin toimistolla.

 

Lisätietoa:

Jarkko Jalonen, Country Manager Finland

jarkko.jalonen@axactor.com

----------------------------------------------------------

Lauri Holländer, Head of Sales

lauri.hollander@axactor.com

+358 50 5555 800

Lue myös

Scroll to top